Dostupné informace k uzavírce silnice na Skále

08.04.2014 22:23
Informace k uzavírce silnice Na Skále:
 
1) realizace bude probíhat od 28. 04. 2014 do konce srpna 2014, a to od železničního přejezdu až po konec obce Kostelec nad Orlicí ve směru na obec Kostelecká Lhota.
 
2) Zákaz vjezdu všech motorových vo...zidel s výjimkou vozidel stavby a pečovatelské služby a technických služeb bude nakonec umístěn až za odbočku k továrně Rojek za mostem přes řeku a z druhé strany u začátku obce Kostelec nad Orlicí.
 
3) V prostoru od garáží naproti panelovým domům ulice Frošova až k hospodě Na Skále bude v termínu květen a červen uzavřen zcela, a to vzhledem k odstraňování celého podloží.
 
4) Záchranné sbory se po celou dobu opravy dostanou ke všem nemovitostem.
 
5) Svoz odpadů bude po celou dobu zajištěn. V kritickém úseku se bude jednat cca o 24 čísel popisných , kde se budou muset odpadky skladovat v připravených pytlích a shromažďovat na náměstíčku před ZŠ.
 
6) Budou zrušeny autobusové zastávky Kostelecká Lhota, Slavětína, U mostu. Zajištěna bude náhradní doprava, kdy malými autobusy budou z lokality Kostelecká Lhota lidé sváženi na provizorní zastávku na křižovatku se silnicí na Suchou Rybnou, odkud budou již vedeny standardní linky.

—————

Zpět